Jodoh Itu Milik Kita

Jodoh Itu Milik Kita

by DinoTechnology 250 downloads, 274 kb

FREE

Rating:
Price:
Free
File size:
274 kb
Version:
1.5
Updated:
2013-09-06
Downloads:
250
File os:
android 1.5+/.apk
Categories:
Entertainment

Click to download

* Tonton Drama Jodoh Itu Milik Kita hanya melalui aplikasi android anda.
* #No.1 aplikasi android drama melayu 2013
* Dapatkan episod penuh (episod 1 hingga episod 40) hanya menggunakan telefon pintar anda sahaja.
* Tonton video berkualiti tinggi, Dailymotion Playlist.
* Hadir dalam bentuk landscape dan portrait

Sinopsis Jodoh Itu Milik Kita:
Jodoh Itu Milik Kita mengisahkan perkenalan Dahlia dan Marina membawanya kepada ikatan pertunangan dengan anak Marina, Syafiq. Walaupun tidak bercinta, Dahlia bersetuju atas rasa hormat, apatah apabila mengetahui Marina menghidap kanser perut.

Pada hari pernikahan, Syaf iq melarikan diri kerana tidak dapat menerima jodoh pilihan keluarga. Dalam kekusutan yang berlaku, abang Syafiq, Aariz Danial yang baru kembali dari Melbourne, Australia terpaksa menggantikan adiknya.
Aariz dan Dahlia bermula sebagai kawan walaupun sudah halal berkahwin. Tanpa disedari, cinta berputik di hati mereka. Syafiq pula ke New Zealand untuk mencari teman wanitanya, Alya.

Bagaimanapun, Syafiq pulang semula ke Malaysia tanpa rasa bersalah. Apabila mengetahui Dahlia menjadi isteri Aariz, perasaan membuak membenci di hati Syafiq. Dia berikrar mahu memusnahkan kebahagiaan Aariz. Kenapa Syafiq terlalu mendendami abangnya, ikuti perjalanan drama bersiri, Jodoh Itu Milik Kita yang akan mula bersiaran pada Isnin, 19 Ogos ini di Astro Mustika HD (saluran 134).

Drama bersiri Jodoh Itu Milik Kita 40 episod arahan Jamal Khan menampilkan Farid Kamil selaku Aariz Danial, Tiz Zaqyah (Dahlia), Shazwan Zulkifli (Syafiq), Nabila Huda (Alya), Keith Foo (Joshua), Ziela Jalil (Marina) dan Heriyanto (Haika)

DISCLAIMER: The content provided in this application is hosted on Dailymotion and is available in the public domain. We have not uploaded any videos to Dailymotion. This application is just an organized way to browse and view Dailymotion videos in another way.

Legal Notice:
This app is an unofficial guide only, it is not authorized or created by the creator of the owner.
This application complies with US Copyright law guidelines of "fair use". If you feel there is a direct copyright or trademark violation that doesn't follow within the "fair use" guidelines, please contact us directly.

Recent changes:
*Update Terbaru

Episode 6 baru sahaja update 2/9/2013
Jodoh Itu Milik Kita SCREENSHOTS
Jodoh Itu Milik Kita Comment:
Related android apps
Top android apps